McGillivray Ave

MCGILLIVRAY AVENUE

BEFORE

AFTER

Project Information: 

Pool Vinyl Liner Pattern

 

Butterfly Effect (30 GA)

Coping

 

Banas Stones Natural Stone Bullnose Coping (Kota Black)

Pavers

 

Best Way Stone Trevista Smooth (Grey Mix)

Garden Curb

 

Best Way Stone Garden Curb 
(Charcoal)

Waterfall

Best Way Hazelton Wall         (Grey Mix)

Waterfall Coping

Banas Stones Natural Stone Rockface Coping (Kota Black)

3D Design and Planning

VISION

Parents of three young boys, the clients wanted to maximize the space in their backyard to make sure that their kids will have a pool they can grow into while maintaining some green space for them to enjoy and have their play ground in. 

Having been one of the only vinyl pools we’ve built, the clients were able to customize their pool to fit their space and their needs. They got custom vinyl over steel full length steps for an inviting touch, and a great depth of 8′ deep for their kids to jump in. 

The perimeter of the backyard is turned into garden beds to allow for some greenery to compliment the hardscape around the pool deck, and the space is enhanced with a modern waterfall and plenty of landscaping lights  to make the space more inviting and allow for evening affairs. 

Behind the Scenes

Before

Excavation and Dirt Removal

Steel Wall Installation

Concrete Base Application

Base Preparation and Liner Installation

Equipment Installation

Pool Opening and Project Finalization